7.08.2014

Energy Drink Test #74 Monster Energy Ultra Blue


http://edrinktests.blogspot.hu/2014/07/energy-drink-test-74-monster-energy.html 


HU       Ultra... Ultra cukormentes, ultra kalóriamentes és ultra Monster! Az energiaital világában nem csak a kis márkák, de a nagyok között is komoly versengés folyik az új ötletek terén. A Monster "Ultra" dobozai teljes mértékben az energia szegény energia italra vannak kihegyezve. Zero, Red és Blue amit idáig lehet kapni.
Manapság a Monster szinte az össze új dobozát az érdes felülettel látja el, ezzel is próbálva növelni az egyediségét az amúgy is elképesztően telített piacon. Tervben van ráadásul az összes dobozuk újratervezése és megújítása. Aki mer az nyer :)
Az Ultra dobozok hihetetlenül impozáns kinézetet kaptak. A fémes, mélyített hatást tükröző Monster logó eszméletlen figyelemfelkeltést ad a doboznak, nem beszélve az élénk kék-piros-fehér dobozokról, amelyeknek az oldalán abstract mintázat található, amely fokozza az eszméletlen kinézetet.
Az ital ízlelése kapcsán... 0 kalóriás italok, és így csak édesítőszert tartalmaznak, természetes cukrot nem. A mai világban már minden mű, de nem mondanám, hogy ettől ez az ital és a többi is rosszabb lenne, mint azok amelyek természetes cukrot használnak édesítésre. Az erdeigyümölcsös íz kellőképp édes, amilyennek kell lennie.
Az ital színe engem egy kellemes kinézetű öblítőre emlékeztet... Szép, de mivel érték el ezt...


GB           Ultra... Means zero sugar, zero calories but ultra Monster! In the world of energy drinks is a serious rivalry between the brands, finding new ideas. The Ultra cans from Monster are made to be sugarfree and calory free drinks. The Red, Blue and Zero are the Ultra brands.
Today, with all the new cans Monster almost made the rough surface, thereby trying to increase the uniqueness of the already extremely saturated market. There are plans in addition to all box redesign and renewal of.
The Ultra cans were have incredibly impressive look. The metallic, reflecting the deep impact with Monster logo is unconscious raising awareness to the can, which is located on the side of abstract pattern that enhances the look of the is unconscious.
Its zero calories drink, so they not have sugar. But, its not means this drinks can be sweet. The can is a perfect berry taste drink.



Related tests and reviews:

1 megjegyzés:

  1. Don’t stop… keep it competitive, stay engaged, be focussed and remain top of your game. Loco Drink - Don't Stop go Loco!

    VálaszTörlés