9.11.2012

Energy Drink Test #38 Monster Rehab Green Tea



HU      Az igazi, amerikai Monster Rehabok egyike. Szerencsémre, egy közeli helyen akadtam rá egy boltban, ahol pár amerikai és Angol energia italt forgalmaznak. Számomra a Monsterek gyűjtés szempontból és ízvilág szempontból is sokat jelentenek. Magyarországon nem a legnagyobb, de sok téren egyedülálló Monster gyűjteményem van, mert sok, hihetetlenül ritka doboz megtalálható a gyűjteményemben.
A Rehab dobozok nagyon jól néznek ki, a kedvenceim, mert ütős a design és több ízben is kapható. Olyan sejtésem van, mivel az Absolutely Zero doboz már előbb a piacon volt, így kicsit onnan vették a doboz kinézetének az ötletét. Sok gyűjtőtől hallani ranglistát, hogy melyik jobb és melyik rosszabb. Én is felállítok majd egy ranglistát. A Green Tea is szénsavmentes, mint az összes Rehab. Ezt én nagyon kedvelem, mert nem szeretem a tudatot, amikor a szénsav károsítja a fogaimat.
Az ital illata kellemes, aki ivott, vagy szagolt már zöld teás Nestea-t, az tudhatja, kb milyen az illata. Nagyon arra hasonlít. Az illata is a zöld teafüvekre hasonlít, nem véletlenül ez a neve... Az íze is nagyon kellemes, selymes érzése van, és nem csak enyhe zöld tea íze van, hanem rendkívül intenzív! 4% gyümölcstartalom van benne. Az összetevők között találunk almalevet, tea kivonatokat (fekete tea és zöld tea), citromsavat, rehidratáló anyagokat. Az én ranglistámon ez a második helyen áll, a Rojo Tea mögött. Ebben a dobozban is csak 10 kalória van... Hát ha ők mondják, akkor biztos így van...
A Rehydratáló anyagok miatt nagyon kellemesen csúszik le a doboz tartalma, és eszméletlenül finom. Aki csak teheti, próbálja egyszer megkóstolni, mert nagyon megéri!




EN       This is one of the original US Rehab. I'm lucky, because I found a shop nearly, where they sell US Monsters and energy drinks from England. For me, the monster collection point of view and taste point of view mean a lot. In Hungary, my Monster collection are not the biggest, but I have lot of rare and super rare Monster cans in my collection, and this make my collection exclusive. The Rehab cans look very well, my favourites, because the design and more flavour s available. In my opinion, the design of the Rehab cans looks like the Absolutely Zero, what there was before than the Rehab cans, and they copied some ideas from that can. To be audible from many collectors ranking, that which right and which badder one. I set up a ranking too then. The Green Tea is non carbonated too, like the all Rehab cans.
The smalls of the can is pleasent, like green tea Nestea... The smell is similar to green teas, that's why it is called to Green Tea. His flavour has a very pleasant, silky feeling, and not the flavour of mild green tea is only, but exceptionally intensive! The can have 4% fruit content. Ingredients: Green Tea extraxt, Black Tea extract, Rooibos tea extract.
Because of the Rehydrate substances Rehydratáló the content of the box slides down very pleasantly because of substances, and unconsciously it's good. If you can do it, try this Rehab can.







Reklám:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése