7.22.2012

Energy Drink Test #21 Monster Absolutely Zero






HU        Monster Absolutely Zero, viszont Angliából, nem pedig az eredeti, amerikai változat... Ezt a dobozt is a British Store-ból szereztem. A Monsternél sokat fáradoztak azon, hogy megalkossanak egy teljesen kalóriamentes energia italt. Sok elbukott próbálkozás után, sikerült nekik. Energia ital, zero cukor!

A Monstereknek nagyon ütős kinézete van, persze nem az alap pár ízre gondolok, amiket szerény kis hazánkban a Coca Cola leterített, hanem az igazi, ütős, észbontó amerikai és most már haladva, de egyre több érkezik Európába is, mely vadító!

Eszméletlen jól néz ki a doboz, jó lenne ilyet is látni a polcokon, de erre még nálunk biztos sokat kell várni, viszont Németországban és Angliában már jelenleg is kapható!

Igazából, nagy izgatottsággal nem vártam az italt, egyik EU doboz sem érhet az eredeti amerikai dobozok nyomába és így is állok hozzá, bármit is hoz be a Coca, ami a Rehabra is igaz, amit szintén egész európa területén kezd leteríteni.

A doboz fagyos kinézetéhez illően, jéghidegen, jégkockákkal álltam neki, hogy legyűrjem az italt. Személyes véleményem, de nem sok különbséget véltem felfedezni az alap Lo-Carb és az Absolutely Zero között... Az ízük szinte ugyanaz, nem nagyon tudtam különbségeket leszűrni...




EN       Monster Absolutely Zero, but its from England, not the original, from USA... I bought this can too in the British Store. The Monster's much labored to create a completely calorie free energy drink. After many failed attempts, they succeeded. Energy drink, zero sugar! 

Unconscious of the box looks good, it would be nice to see such a thing is on the shelves, but it is still a lot we have to wait for sure, but in Germany and England is now available!

Actually, I did not expect great excitement in the drink, because what the Coca Cola sell, thats not the original from USA, not the same taste... Like the cans look like, frozen, i want to drink it ice-cold, with ice cubes.

In my personal opinion, but not a lot of thought to discover the basic difference between Lo-Carb, and Absolutely Zero in... The taste is almost the same, I could not really infer any difference...





Ezt az italt megrendelheted a British Store webshopjából:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése