3.18.2015

Energy Drink Test #76 Monster Energy Ultra Sunrise



HU        Jöjjön ismét egy kis Ultra cucc a Monstertől. Mostanában sorra adja ki az újabb és újabb Ultra dobozokat a Monster Energy. Cukor és kalóriamentes mivoltából nyilván a kevésbé hizlaló energia italok piacát célozza meg ezzel a dobozzal a Monster. Tesztjeim gyakori olvasói tudhatják, hogy előnyben részesítem a gyümölcsös ízesítésű italokat, így én örülök ennek, hogy csak egyre több ízben kaphatunk cukormentes Monstereket. Természetesen, jelenleg csak Amerikában kaphatók az Ultra Monsterek, de sok bolt szállít már be hazánkba is.
A legtöbb Ultra doboz kinézete némiképp hasonló alapra épül, viszont mindegyik eszméletlen külsőt birtokol és odavonza a tekintet bármelyik másik termékről a környékéről. Érdes felületével tovább növeli az egyediségét a piacon.
Az ital ízvilága leginkább a mandarinra hasonlít, így talán egy reggelihez vagy uzsonnához jól esik az elfogyasztása.  Ami sajnos elveszi az értékét, az az, hogy nem tartalmaz igazi gyümölcslét, csak az ízében köszön vissza bármely gyümölcs.
Az Ultra Sunrise egyedisége, hogy 11mg-al több koffein van benne, mint a többi Ultra dobozban. Ez a doboz meglehetősen finom és ütős is. Édes és kalóriamentes? Ezt egy bizonyos Eritritol nevezetű édesítőszerrel érik el.

Monster Energy Ultra Sunrise





2 megjegyzés:

  1. It's really an informative and well described post. I appreciate your topic for blogging. Thanks for sharing such a useful post.

    Energy Drink

    VálaszTörlés
  2. https://icemakershub.com/scotsman-cu50pa-standalone-clear-ice-maker-review/ Most of the types of coffee drinks known to us trace their history, oddly enough, from Italy. Italians decided to make espresso - the strongest and most aromatic coffee. They began to experiment with it, diluting it with water, hot or foamed milk.

    VálaszTörlés