7.01.2014

Energy Drink Test #73 Monster Absolutely Zero Australia

http://edrinktests.blogspot.hu/2014/07/energy-drink-test-73-monster-absolutely.html





HU       Ahogyan már az egyik korábbi tesztemben olvashattátok, ezt a dobozt is úgy sikerült megszereznem, hogy az egyik ismerősöm felesége egyenesen Ausztráliából hozta nekem telin, gyarapítva a több ezer kilométerről származó teli Monsterjeim számát :)
Ahogyan a Japán Monster, úgy az Ausztrál dobozok is meglehetősen ritkák a gyűjtők körében, pontosan a távolság miatt és ezekből a régiókból nemigazán van gyűjtő társ. Viszont, hála a kedves ismerősöm fáradozásának, ismét megkóstolhattam egy messzi Monster remeket! ;)
Az Absolutely Zero doboz Ausztráliában még viszonylag új, van onnan több dobozom is, viszont ez a darab még nem volt meg. Az Ausztrál dobozok különlegessége, hogy az űrtartalom fel van tüntetve a doboz elején, nem pedig az oldalán. Ez csak Ausztráliában fordul elő és amiatt egyediek az onnan származó dobozok. Ez a doboz a kedvenceim van a Monsterek körében, mert nagyon ütős a kinézete, nagyon tetszik a fagyos design! Ennél a doboznál az abszolút nulla, nem a hőmérsékletére, hanem a cukortartalmára utal! Kalória és cukormentes az ital! :)
Az ital valamivel talán másabb volt, mint az Angol változat. Igaz, hogy én a mézédes italokat pártolom előnyben, viszont a cukormentes italok körében a Monster és a Rockstar azért még tud finomakat alkotni. Meglehetősen szénsavas volt az ital, még ennyi utazás után is.
Az egyik érdekesség amit tapasztaltam, hogy az eddigi Ausztrál és minden más dobozzal ellentétben, ennek a doboznak a felülete meglehetősen sima és minőségi tapintású. Olyan érzés, mintha sokkal vastagabb lenne a festékréteg a dobozon, ezáltal olyan érzés mintha egy autó karosszériáját tapintanád... Nehéz leírni az élményt :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése