2.25.2014

Energy Drink Test #72 Rockstar Pure Zero Fruit Punch UK



HU      Ez a legújabb Rockstar dobozok egyike. Amerikában és Angliában is kapható ez a fajta doboz, természetesen a különböző szabványos méretben. A kinézete nagyon vad és megnyerő, az eddigi Pure Zero repedezett hatású kinézetét viseli. Mostanában a Monster és a Rockstar nagyon ráment arra, hogy a dobozok felszíne érdes tapintású. Ez a doboz is ezek közé tartozik. Személy szerint véleményem, hogy a cukormentes energia italok nem túl finomak és nem az igaziak. Ha már gyümölcsös egy ital, akkor az legyen édes, és igazi cukortól, ne csak édesítőszertől. Természetesen tudom, hogy a hölgyek szívesebben isznak egészségesebbnek nevezhető light energia italokat, de nem biztos, hogy ez a doboz tartalmának kedvez, ha kiveszik a legfőbb ízfokozót, a cukrot! :)
Ízében és illatában is, lehet csak én vagyok eltévedve, de rögtön marcipános hatást vettem ki belőle. Vegyes-gyümölcs ízesítésű, ami kitudja mit takar... Ittam már jobbat... 5/10


GB      This product is the one of the newest can from the Rockstar. Its available in the US and UK, of course with different serving size. The cans design are very interesting, like the former Pure Zero chapped skin appearance. Recently, Monster and Rockstar really cost him his to the surface of the cans are rough to the touch. This cans are one of them. Personally, my opinion that the sugar-free energy drinks are not too fine, not the real ones. If you have a fruity drink, it is have sweet and real sugar, not only sweetener.
Its flavor and aroma is, lost in may be just me, but once I took out the marzipan effect. Originally the cans have mixed-fruit flavour. 5/10

1 megjegyzés:

  1. Don’t stop… keep it competitive, stay engaged, be focussed and remain top of your game. Loco Drink - Don't Stop go Loco!

    VálaszTörlés