1.24.2013

Energy Drink Test #56 AMP Boost 'Original'



HU      Az AMP nagyon régóta, 2001 óta forgalomban van Amerikában. Már az elsők között jelen volt az energia ital piacon. Az AMP márka a PepsiCo tulajdonában van. 2012 elején egy teljesen új külsővel újítottak be a piacon. Ez a doboz már az új kinézetűek közül van.
Ez a doboz a BOOST (Original) nevet kapta, ez az "alap" doboz. A külseje nekem nagyon tetszik, talán ez az új kinézet jobban is mutat, modernebb. A dobozon fel is van tüntetve, hogy ez citromos ízesítésű, más természetes összetevőkkel. Az illata olyan, mint a citromos fagylaltoknak. Az íze nagyon sejtelmes, nehéz eldönteni pontosan milyen is, viszont a kortyolgatások közben érezni a nagyon kellemes citromos ízt, mely a savanykás és édeskés között ingázik. Az ital enyhén szénsavas, pont ahogy szeretem.



GB      AMP in a very long time, since 2001, is on the market in America. AMP is among to the first energy drink company on the markets. The AMP brand is owned by PepsiCo. In early 2012, they changed the whole desing of the cans. This can from the new ones.
This can called the BOOST 'Original', this is the basic can. I really like the new design, maybe it looks better, more modern. You can find the taste of the drink, its Citrus flavour with some other natural ingredients. The drinks smells like the lemon ice-cream smells. The taste is very mysterious, difficult to determine exactly what is it, but after some sip, I feel very nice lemon flavor, which is sweet and sour divides his time between. The drink is lightly carbonated, and I like it.


The AMP products:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése