9.13.2012

Energy Drink Test #40 Sobe Pure Rush Appleberry



HU     A Sobe nem a legnagyobb márkák között van, viszont Amerikában és Angliában jelen van termékeivel. A Sobe a PepsiCo tulajdonában van. Amerikában sokféle doboz van forgalomban, ott nagyobb hangsúlya van a terméknek. Európán belül csak Angliában lehet kapni, ott is csak két féle ízt, ebből az egyik az Appleberry Burst. Nem kell aggódni, a Brisith Store üzletben ti is megvásárolhatjátok.
Az Appleberry Burst magyarul almabogyó kirobbanást jelent. Az italnak rendkívül intenzív gyümölcsös illata van, nagyon erőteljes. Igaz, hogy alma van ráírva, de az illata mégis inkább eper szirupra hasonlít számomra. Az ital íze is eszméletlen. Nagyon tömény gyümölcsös íze van, hihetetlenül édes. Eltérő a többi energia italhoz képest, ezt inkább valami szörpnek lehetne tekinteni.
A dobozon nagyon jól mutat a kettő gyík figura, talán olyan, mintha épp harcolnának egymással és körbe-körbe mennek, előidézve az alma kitörést. :)



EN     The Sobe is not in the biggest name, but in the USA and England you can find it. The Sobe are owned by the PepsiCo. In the US, you can find lot of Sobe cans, lot of different taste drinks. In Europe, the Sobe are available only in England, with two different taste. 
The drinks smells very very good, intense and frutity. I feel apple and bluberry. The taste is special too. Very intense, sweet, like a syrup.

The two lizards figure look well on the box , maybe like that, as if they would just fight with each other and round and round they are going, brought about the apple eruption.







Ha felkeltettem az ízlelőbimbóid figyelmét, megrendelheted ezt az italt a British Store webshopjából (budapesti cég, országos kiszállítással):

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése