8.09.2012

Energy Drink Test #30 Relentless Devotion




HU      A Relentless energia ital márkát a Coca Cola hozta létre 2006-ban. Célja az volt, hogy egy RedBullhoz hasonló kaliberű márkát hozzanak létre, egy erőteljes és édes energia itallal. 2010-re már az angliai energia ital eladások 28%-át a Relentless termék jelentette. Ez a termék csak 500ml-es kiszerelésben kapható.
Az első Relentless dobozom még elég régen kaptam, még talán benne volt az első 100 doboz között. Akkor még csak Angliában volt kapható a sima Origin. Később jelent meg Németországban is egy külön, fekete színű Origin és Angliában a többi íz.
Nagyon szeretem ezeket a dobozokat, a kedvenceim között vannak, mert hihetetlenül jó a dobozok kinézete, nagyon aprólékosan megtervezett festése van. Igazi gyűjteménybe való energia italok. Szerintem vannak annyira megnyerőek, hogy felkerülnek nem gyűjtők polcaira is, vagy akár elindítanak pár embert a gyűjtés felé...
A Devotion jelentése odaadás, mély elkötelezettség. Ez az ital Cider alma és málna keveréke. Az biztos, hogy eszméletlenül intenzív illata van, jól érezni a málnát és az íze is fantasztikus. Nagyon erőteljes, ahhoz tudom hasonlítani, mintha málnaszörpöt csak enyhén hígítok vízzel és így egy tömény, édes ital keletkezik. Málna és fekete ribizli íze dominál, az almát csak enyhén érezni. Élvezet ilyen energia italokat kóstolni, ilyenek miatt éri meg gyűjteni és tesztelni! Aki egyszer ezt megkóstolja, nem fogja tudni abbahagyni!
Az italban található 50%-os gyümölcsáradatot a következők adják: 35% alma, 11% fekete ribizli, 2% vörös szőlő, 1% málna, 1% eper.
Koffein: 32mg/100ml
Taurin: 400mg/100ml



EN       The Relentless energy drink was created in 2006 by the Cola Cola company. It has been compared to energy drinks such as Red Bull, and is known for its sweet taste. In the year ending 2010, sales of the product in the UK increased by 28 percent. Relentless is sold only in 500ml cans.
I got my first Relentless long time ago, I think that can was in my first 100 cans. Then pnly the Origin was available in England. Later appeared in Germany the black color Origin, and other flavours in England.
I really love this cans, one of my favourites, because its have amazing design, perfect paint. A real collector's energy drinks. I think there are so appealingly, that people put on shelves, or even a few people gathering to launch collecting...
The Devotion means ation and deep commitment. This drink are mixed of apple and berry. It is sure that he has an intensive fragrance unconsciously, to feel the raspberry and his flavour well fantastic. Very powerful, I can compare to, as if only a slight raspberry syrup and dilution water, so a concentrated, sweet beverage is produced. Raspberry and blackcurrant flavor dominates, the apples only slightly felt. Enjoyable energy drink to taste, due to such worthwhile to collect and test! Once you taste this, you will not be able to stop!
The drink is 50% fruit price data are given by: 35% apple, 11% blackcurrant, 2% red grape, 1% raspberry, 1% strawberry.
Caffeine: 32mg/100ml
Taurine: 400mg/100ml

Relentless flavours in UK





Ha felkeltettem az ízlelőbimbóid figyelmét, megrendelheted ezt az italt a British Store webshopjából (budapesti cég, országos kiszállítással):

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése