8.07.2012

Energy Drink Test #28 Semtex Crazy



HU    A Semtex dobozok hazája Szlovákia és Csehország. Ez a doboz az előbbi helyről származik, de gondolom nincs különbség a két ország dobozai között. Nem is olyan régen, a Semtex dobozok megváltoztak, és ez az egyik újítás amit piacra is dobott. A Semtex Forte dobozokat hivatott felváltani az új Crazy, és elméletileg annak a receptje maradt az új kinézethez.
Nekem nagyon bejön a doboz kinézete, mert Photoshoppal is imádom a festékpaca brushok alkalmazását és sokszor felhasználom ha valamit fel kell dobni színekkel. Ez a doboz is nagyon színes, elég feltűnő és nagyon ütős a doboz kinézete.
Az igazat megvallva nagyobb durranásra számítottam íz téren a külső alapján, viszont az ital 'csak' sima tutti-frutti. Az tény, hogy erőteljes az íze, viszont valami nagyobb őrületre számítottam tőle. Na mindegy...
Az ital tartalmaz Taurint, Koffeint és B6 vitamint.
Kétféle méretben kapható, 250ml és 500ml-es kiszerelésben. Aki nagyobb durranásra vágyik, annak jó ha van nagyobb kiszerelés.

Koffein 32mg/100ml
Taurin 400mg/100ml






EN      The home of the Semtex cans are Slovakia and Czech Republic. This can from Slovakia, but I think tha cans not have differences in the two country. Not so far, the semtex cans get new design, and the one of the changes are the Semtex Crazy. This new can was  intended to replace the Semtex Forte cans. They not want to change the recipe, only the can. I really like the cans design, because I use lot of times this ink dots with Photoshop, if I want to make a cool colorfull design. This can is colorfull too, looks very awesome. From the cans looks, I wait more bigger thing from the taste, but its simple tutti-frutti, its not have any special taste...
Its tru, this have very strong taste, but I waited more bigger 'wow' from this can. Never mind...
The drink contains Taurin, Caffeine and B6 vitamins.
You can find this cans in two sizes, 250ml and 500ml. If you want bigger bumm, try the bigger one.




Other Semtex tests:
Semtex Cool

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése